Szerzöi jog és felelösség

 • 1

  Felelősség

  A Diverfarming honlapon megjelenő minden adatot, dokumentumot és információt szigorú minőségbiztosítási eljárásnak vetettek alá. Mindazonáltal a szerzők és szerkesztők nem tudják garantálni az adatok, dokumentumok és információk aktualitását, pontosságát, teljességét, valamint minőségét.

  Ennek a honlapnak egyes részeit a szerkesztők és a szerzők előzetes bejelentés nélkül kibővíthetik, módosíthatják vagy részben/egészében törölhetik.

  Sem a Diverfarming, sem az Európai Bizottság nem tehető felelőssé a használatából fakadó bármiféle veszteségért, kárért, sérülésért vagy más eseményért. A Diverfarming honlap linkeket tartalmaz olyan külső oldalakhoz, amelyek felett a Diverfarming konzorciumnak nincs ellenőrzési joga, ezért nem vállalhat értük felelősséget.

  A honlapon tárolt dokumentumokért, adatokért és információkért kizárólag a Diverfarming konzorcium felelős, semmilyen formában sem tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.

  Ha olyan információt észlel, amelyeket javítandónak vagy frissítendőnek talál, kérjük, értesítsen bennünket. Megkíséreljük javítani.

  Ez a felelősségvállalás a Diverfarming projekt honlapja és/vagy az ott hivatkozott más dokumentum részének tekintendő. Ha ennek a nyilatkozatnak egyes szakaszai vagy feltételei nem törvényesek vagy nem helytállóak, az nem érinti a többi rész tartalmát vagy érvényességét.

 • 2

  A Diverfarming termékeinek szerzői joga, felhasználásuk feltételei

  Európában - a gazdálkodók bevonásától és az ökoszisztéma szolgáltatásoktól a nagyobb jövedelmekig és az értéklánc szervezéséig”) tulajdona, amelyet az Európai Bizottság Kutatási Főigazgatósága finanszíroz a HORIZONT 2020 keretprogram [H2020-RUR-2016-2] keretében (a szerződés száma [728003]), ezáltal a Szerzői Jogi Törvény védi. A tuljadonos fenntartja magának a honlapon megjelenő minden adat, információ és módszertan (beleértve a szövegeket, képeket, audio és video faájlokat) teljes birtokjogát és minden szerzői jogát.

  A projekt célja, hogy tájékoztatást adjon, terjessze az eredményeket és előmozdítsa a további kutatásokat a kis ráfordítás mellett végzett terménydiverzifikációról, amellyel növelhető az európai agrárökoszisztémák hosszútávú fenntarthatósága. Következésképpen, ha másként nincs jelezve, a honlap tartalmának újrafelhasználása nem üzleti céllal megengedett, ingyenes, a következő feltételekkel:

  • A felhasználók tüntessék fel az adott szerző(ke)t és a Diverfarming projektet egészében hivatkozásaikban és közleményeikben, amelyekben a Diverfarmingból származó adatot, dokumentumot vagy információt használtak fel.
  • Ha nagyobb mennyiségű adatot, dokumentumot vagy információt vettek át, a felhasználók fel kell hogy ajánlják a Diverfarming résztvevőinek bármely készülő publikáció társszerzőségét. A Diverfarming résztvevői jogosultak elfogadni ezt az ajánlatot, megengedni a felhasználónak, hogy maga publikáljon, vagy megtagadni a megjelentetési engedélyt.
  • Minden közleménynek, amely hivatkozik ilyen adatokra, dokumentumokra vagy információra, eg példányát vagy a rá való hivatkozást el kell küldeni a projekt koordinátornak, a raul.zornoza@upct.es címre.
 • 3

  Adatvédelem

  Az érintettek és végfelhasználók személyes adatai (név, cím, telefon, e-mail stb.) minden esetben anonímek maradnak ezen a honlapon, kivéve ha ezt külön jelzik. Így csak egyértelmű kérésre kerülnek nyilvánosságra személyes adatok.

  A közölt postacímek, telefon vagy fax számok, e-mail címek piaci célokra történő felhasználása tilos. Kéretlen (spam) üzenetek küldői ellen intézkedni fogunk.